Dr. Teodor Dăscălescu

  • Home
  • Dr. Teodor Dăscălescu
Image
Shape1
Shape2

Teodor Dăscălescu

Ortodonție
Clinica Stomatologică Medim

Dr. Dascalescu Teodor, medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala si medic specialist endodontie, este unul dintre primii medici ortodonti din Romania care a folosit cea mai noua tehnologie in materie de aparate dentare fixe, aparatele autoligaturante, mai precis apratele Damon.

Aparatele Damon si tehnica Damon au fost inventate in Statele Unite ale Americii insa in Romania au ajuns de cativa ani, dr. Dascalescu fiind printre pionierii acestor aparate in Romania si astfel dispune de o vasta experineta cu acest sistem.
Aparatele autoligaturante Damon nu numai ca scurteaza considerabil timpul de tratament ci permit si rezolvarea multor cazuri in care folosirea aparatelor conventionale necesita extractia unor dinti permanenti. Aparatele Damon sunt si mult mai confortabile pentru pacienti deoarece se folosesc forte foarte usoare, iar bracketii au o forma care este mult mai usor tolerate de partile moi ale cavitatii bucale.

Dr. Dascalescu Teodor are o experienta bogata in domeniul ortodontiei, acesta lucrand si impreuna cu Conf. Dr. Maris Marius, seful catedrei de Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala in cadrul UTM Bucuresti si este in contact cu cele mai noi informatii si tehnici ce apar.

De asemenea Dr. Dascalescu Teodor colaboreaza cu echipe de chirurgic cu vasta experienta atat din Cluj cat si din Bucuresti pentru cazurile complexe ce necesita chirurgie OMF.