Implantologie

  • Home
  • Implantologie
Image
Shape1
Shape2

Program Funcționare

  • Luni - Vineri 08:00 - 20:00
  • Sâmbătă 08:00 - 12:00
  • Duminică Închis

Implantologie

 

Implantologia reprezintă o ramură distinctă a stomatologiei moderne, concentrată pe restaurarea funcției și esteticii dentare prin intermediul implanturilor dentare. Implantul dentar este o mică structură de titan sau ceramică, care este inserată în osul maxilarului sau al mandibulei, oferind o bază solidă și stabilă pentru înlocuirea unui dinte lipsă sau a unui grup de dinți.

Implantul dentar este plasat în os prin intermediul unei intervenții chirurgicale precise și este lăsat să se integreze în os într-un proces numit osteointegrare. Odată ce implantul este integrat complet, acesta devine o ancoră durabilă pentru montarea unei coroane dentare sau a altor tipuri de lucrări protetice, oferind astfel o soluție permanentă și estetică pentru înlocuirea dinților pierduți.

Beneficiile implantologiei dentare sunt remarcabile. În primul rând, implanturile dentare sunt extrem de durabile și rezistente, oferind o soluție pe termen lung pentru înlocuirea dinților. Ele sunt de asemenea foarte confortabile, deoarece nu se mișcă sau alunecă în gură, așa cum se întâmplă în cazul protezelor dentare tradiționale.

Pe lângă aspectul funcțional, implanturile dentare contribuie și la îmbunătățirea aspectului estetic. Ele sunt personalizate pentru a se potrivi cu aspectul și forma naturală a dinților existenți, astfel încât să se integreze perfect în zâmbetul pacientului. De asemenea, implanturile dentare previn deteriorarea osului maxilar sau mandibular, deoarece stimulează creșterea și regenerarea acestuia.

Implantologia este un domeniu în continuă evoluție, iar tehnologiile și materialele utilizate în implantologie au avansat semnificativ în ultimii ani. Echipa de specialiști MediM este pregătită să ofere pacienților cele mai bune soluții și să le restabilească zâmbetul și încrederea în sine.

Indiferent dacă aveți un singur dinte lipsă sau vă lipsesc mai mulți dinți, implantologia dentară oferă o soluție sigură, eficientă și estetică pentru a vă înlocui dinții pierduți. Cu ajutorul implanturilor dentare, puteți recăpăta funcționalitatea și aspectul natural al dinților, revenind la un zâmbet sănătos și strălucitor.